Nadine

Na 5 jaar dokteren met onze grote grijze kees Chailo, stonden we op het punt hem in te laten slapen. Niemand wist precies wat hij had, hij ging steeds meer achteruit, totdat we bij toeval bij Desiree terecht zijn gekomen. Ik heb haar gebeld en zodoende heeft ze ons enorm vooruit geholpen. De belangrijkste vraag was of hij bij zijn maatje Tyson wilde zijn, (is helaas overleden) hier kwam heel duidelijk naar voren dat hij daar nog niet klaar voor was. Hij liet beelden zien van de toekomst samen met mij. Nadat we dit van Desiree allemaal te horen hebben gekregen, heeft ze ons ook nog doorverwezen naar een goede dierenarts.

Uiteindelijk hebben we er dan toch weer voor gekozen, nog een laatste keer naar een andere da te gaan. Nu zijn we weer maanden verder, we weten eindelijk wat hij heeft en krijgt nu gepaste medicatie en af en toe praat hij nog met Desiree. Dit lijkt hem erg goed te doen, dus dit blijven we dan ook zo nu en dan doen.

Dankzij Desiree kunnen we dus nog genieten van onze hond, want zelf hadden we naar 5 jaar en vele dierenartsen die hem al op hadden gegeven verder, de moed en hoop dat we hem nog konden helpen opgegeven. Maar het heeft zo moeten zijn, gelukkig maar.
Daarom ook heel veel dankbaarheid voor Desiree, voor haar directe hulp en inspanning.
Een Dikke knuffel en poot van Chailo en uiteraard van de baasjes.