Dominique

Ik heb Desiree met mijn beide oudste honden een communicatie laten doen. Dit was een mooie, bijzondere ervaring. Veel dingen weet je intuïtief al van je eigen dier, maar er kwamen ook verassende dingen naar voren. Dieren blijken je soms beter te kennen dan je jezelf kent! Ze omschrijft dit op een mooie manier in een persoonlijk verslag waaraan ze veel zorg besteedt.
Wat mij erg ontroerde was het feit dat de honden aangaven veel van mij te houden. Het zijn erg introverte honden, die zich niet snel openstellen. Het is heel mooi dat ze dit via een communicatie aan je kunnen overbrengen. Je wilt er natuurlijk zo min mogelijk bij stil staan, maar ze kunnen op deze manier ook met je in contact blijven als ze niet meer op deze wereld zijn.
Ik heb het verslag van de eerste communicatie een paar dagen op tafel laten liggen, zodat ik er steeds naar kon kijken en er blij van werd. Het helpt mij ook om dingen door te zetten en te vertouwen op mijn eigen kunnen omdat mijn dieren me aangegeven hebben dat ik hier toe in staat ben!